竞立传媒

MediaCom

Completed

Client

MediaCom

Size
500 sqm
Team
Tom Chan
Photographer
Sun Xiangyu

Attached to their existing office building, this new MediaCom Beijing Office extension was a fun exercise experimenting with colour and lighting. Our anySCALE partner Tom Chan was the lead designer for this project and tasked with creating a waiting room and a meeting room “with a twist”. Using a double-layer of mesh panelling with dynamic lighting behind, Tom created two tunnel-like spaces with chamfered sides in one continuous line. The white tunnel is the waiting area and is connected to the red meeting room tunnel by double glass doors. Walking through the spaces the whole effect is similar to being on the set of a futuristic science-fiction movie. A new open plan office spanning the length of the tunnels completes this new look.

扩大新建的MediaCom北京办事处附属于其现有办公楼,对颜色和照明设备进行了有趣试验变革。我们来自任督设计的合伙人Tom Chan是这个项目的主设计师,肩负候客厅和会议室的设计任务。Tom通过一个后面带有动态光源的双层网板创造出了两个隧道状的空间,实线处即为倒角边。白色隧道即等候区,通过双层玻璃门连接至红色会议室通道。走过这两个空间,整体效果就好像置身于一部科幻电影。跨隧道长度的新的统间使办公室焕然一新。