威瑞森电信

Verizon Telematics

Completed

Client

Verizon Telematics

Location

Beijing

Size
780 sqm
Design Team
Andreas Thomczyk, Jacopo Saleri, Tracy Pan
Photographer
Xia Zhi

The interior design for the Wangjing office of global giant Verizon was completed in May 2017, a significant milestone not only for the Chinese tech and communications market but for anySCALE too.

The team made maximum use of natural light, and allocated the central area for small enclosed spaces and utility rooms. Another consideration was to strike a balance between airiness and open spaces with more private areas required for phone booths and meeting rooms. For this, a main conference room close to the entrance was designated as a meeting room which could also be used for collaborative projects.

To lend this space more flexibility, mobile glass panels serve as retractable perimeter walls, the main conference room table itself an amalgamation of two big wheeled tables that can be separated when needed. The sophisticated grey open area contrasts with the colorful shared rooms.
Special fittings and furnishings include customized wallpaper matching each room’s theme colors and the metal ceiling which was made specially for the open office areas.





全球电信大亨Verizon位于中国北京望京办公室于2017年5月竣工,这不仅标志着中国科技电信市场的大事件,亦寓意着anySCALE室内设计之路上的重要里程碑。设计团队在规划平面时尽可能充分利用享有自然采光的区域来放置办公工位,将其它封闭空间及文印设备空间设置在采光较弱的核心筒区域。
然而,打造开放通透的办公空间以及着重私密性的电话会议区域之间的平衡感,亦是设计中的另一重要考量。
为实现此设计意图,离入口较近的主会议室亦满足了项目中需要团队协作、碰撞讨论的会议需求。为了赋予空间更多可变性及灵活性,anySCALE将可移动的玻璃隔断以及可伸缩的隔断墙运用到其设计中,打造更为自由的空间变换及切割;主会议桌本身亦是由两张巨大带滚轮的会议桌合并而成,满足需要时可以随意拆分的可能性。
开放区精致优雅的中性灰色调,与会议室等其它共享空间的明亮彩色调形成鲜明反差。设计中的特别搭配及配饰巧思亦体现在与每个房间风格主题相契合的定制壁纸,以及特别为开放办公区域打造的金属天花上。